3D Festéstechnika

3d_festestechnika2.jpgA 3D színhatás tudománya. Mindenhol megjelenik a 3D: filmekben, művészetekben, divatban, képeslapokon, számítógépes játékokban stb.
A Wella Professionals elhozza hozzánk a 3 dimenziót, mostantól a hajfestésben is elérhetővé válik a 3D hatás.
Többtónusú festéstechnikákkal gyönyörűen egyszerű 2D hatást érhetünk el. A 3D festéstechnika a többtónusú festéstechnikák továbbfejlesztett változata, mely segítségével még több mélységet adunk a hajnak, ezzel újabb dimenziókat nyitunk.
 
Hogyan működik?

 Az emberi szem a tárgyak egymáshoz mért távolságának arányát a különböző árnyalatok és méretek alapján érzékeli. Világos és sötét képpontok nagyon pontos és tudatos kombinálásával a mélységnak ezt az optikai illúzióját hozhatjuk létre, így akár sík felületeknél is térbeli dolgokat észlelünk.
Erre a tudásra és a már megszerzett tapasztalatokra támaszkodva az új festéstechnikával "mélységet/magasságot" adhatunk a hajnak, amivel a 3D hatás illúzióját keltjük.
A hűvös és meleg színárnyalatok finom ellentétet alkotnak, így a vágás és festés kombinációjával egy dinamikus, kontrasztokkal teli, érzéki frizurát kapunk. Ha kedvet kaptál hozzá, gyere el szalonunkba és frissítsd fel külsőd kellemes 3D hatású színekkel.
Ízelítőül egy kis video a WellaTrendVision 2011-ről.
 
Forrás: www.wella.hu