Kavitációs testkezelés

Forradalmilag új zsírbontó kezelés! A kavitáció a zsírsejtek lebontásával, számuk végeleges csökkentésével jár. A kezelés teljesen fájdalommentes.

Arckezelések

Hagyományos arckezelés, Csiszolásos arckezelés, Kollagénes feltöltő kezelés, Hyaluron savas feltöltő kezelések, Arany maszk, Tini kezelés, Thai herbal arckezelés....

Gyantázás

Hónalj gyanta, Láb gyanta, Intim gyanta....

Műszempilla

Műszempilla felhelyezés

Mikrodermabrázió. Gyémántfejes bőrcsiszolás

A bőr finomabb, puhább és tömörebb lesz, az enyhe ráncok eltűnnek, a foltok elhalványulnak. Feszesítő, ránctalanító hatású. Tág pórusú, zsíros bőrre is kiváló.

Dermaroller - Kollagén indukciós terápia

A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője. Bőrünk rugalmasságát a kollagénnek köszönhetjük. A kor előrehaladtával a szervezetünkben található kollagén mennyisége, így vízmegkötő képessége is csökken, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát és elkezd ráncosodni. Kollagén indukciós terápiánknak hála azonban fokozható a bőr kollagén termelése, hogy az újra fiatalosan üde legyen. A derma-roller kezelés ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnék a bőrüket fiatalítani, aknés hegeket, tág pórusokat, ráncokat finomítani, eltüntetni.

Testkezelések

Testtekercselés, Thai herbal masszázs, Hátkezelés ....

Tartós festés

Szemöldök festés, szempilla festés...

Vakuumos Lifting Masszázs

Javítja a bőrszövetek oxigén és tápanyag ellátását. Késlelteti az öregedési folyamatokat. A bőr feszességét, rugalmasságát sokáig megőrzi. Gyorsítja a nyirokkeringést. Erősíti a kollagénrostokat, ránctalanító hatású.

Rádiófrekvenciás arckezelés

A 21. századi technika csodája! A rádiófrekvenciás kollagén feltöltő arckezeléssel fájdalommentesen varázsolok neked feszes és fiatalos arcbőrt.